Anmälan

Anmälan är nu stängd.

Kostnad: 900kr/deltagare. Syskon 750 kr. Betalas så fort du fått din bekräftelse till Bänkåsvikens framtid plusgiro 639377-1. Ange "Resan" och deltagarens namn.

Boende

Vi bor i tält. Hör med en kompis om att dela tält. Det finns platser i militärtält för dig som saknar tält. Ange i så fall det vid anmälan. En varm sovsäck och liggunderlag är bra att ha.

Tänk på att vi är ute hela lägret, så regnkläder, stövlar och varma kläder behövs. Packlista fås innan lägret.

Början och slut

Lägret startar kl 10:30 onsdagen den 27 juni med incheckning.

Lägret avslutas den 30 juni. 13:00 är det grillning där föräldrar och syskon kan köpa hamburgare, klockan 14:00 har vi en lägeravslutning då alla gäster bjuds på teaterföreställning och smakprov från lägret. Därefter är det dags för tältrivning och städning innan hemfärd.

Lägret hålls på Bänkåsvikens sommargård vid havet på södra Alnö utanför Sundsvall.

Tema

När du checkar in på Bänkåsviken den 27 juni drar ett äventyr igång som du sent kommer att glömma. Vi kommer att göra en resa jorden runt, i tid och rum, med små stopp för bad, lägerbål, utflykter, lek och pyssel. Vi söker den försvunna diamanten, jagar flaggor, går på ökenvandring med Mose, läser karta, lagar mat, vaskar guld, smyger på Safari, bygger raketer, gör båtar och lever vårt liv i naturen. Vi möts varje morgon och eftermiddag på perrongen till storsamlingar. I den spännande teatern möter vi olika resenärer som hjälper oss att se på livets stora resa. Vi läser ur resehandboken (bibeln) och sjunger. Under hela lägret har du en reseledare som tar hand om dig och en mindre grupp jämnåriga reskamrater.

Det finns så mycket att upptäcka. Häng med på ”Den stora resan”!

Under ”Den stora resan” fylls dagarna med äventyr - utmaningar, pyssel, spårningar, tävlingar, teater, musik, lägerbål, hinderbanor, stafetter, och lekar. I kiosken kan du köpa glass och godis. Du får dessutom träffa nya vänner och lyssna till spännande berättelser från bibeln. Vi vill berätta att du behövs för att rädda världen!

”Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand.” Ps 139:5

Ungefär så här kan en dag se ut

7.30 väckning
8.00 frukost
9.00 morgonsamling
9.45 aktivitet 1
11.15 lunch
12.45 aktivitet 2
14.15 mellis, fritid, bad
15.30 Storsamling + smågrupp
17.00 Middag & Kiosk
Fria aktiviteter Flaggleken, fotboll, pyssel…
19.30 Lägerbål, med bidrag från barnen.
Kvällsandakt i smågruppen
Kvällsfika
21:15 Frivillig andakt inne vid brasan
21.30 Läggning
22.00 Tyst i lägret, tältvakt

Lägret arrangeras av baptistförsamlingar i Västernorrland och Föreningen Bänkåsvikens Framtid i samarbeta med Studieförbundet Bilda
Föräldrar och ledare: Hör av dig om du vill vara med som ledare, eller kan hjälpa till praktiskt under lägret, med mat, disk, städning, handling, tältresning mm. Du behövs!

Regler

När vi är så många tillsammans är det viktigt att vi hjälps åt för att göra lägret till en trygg och rolig plats för alla. Förutom att alltid vara en god kompis i alla lägen, har vi några följande regler.


Vi kommer i god tid och deltar i samlingar och aktiviteter.
Vi har kul på lägret och ser till att alla trivs.
Vi håller oss inom lägerområdet.
Vi använder inga mobiler på lägret
Vi hjälps åt, diskar vår egen disk och håller rent och snyggt omkring oss.
Vi har en vuxen med oss när vi går till bäcken eller fotbollsplanen.
Vi går och badar med vår gruppledare och använder armpuffar om vi inte kan simma

Eftersom vi är på lägret för att vara tillsammans, i naturen, lämnar vi mobil, dataspel, DS, leksaker mm hemma. Ingen kommer att vakta tälten under dagarna. Tänk på att inte ha med dig några värdesaker och att det blir fuktigt i tälten. Vi kan inte ta ansvar för värdesaker.
Du får handla för max 30 kronor i kiosken varje dag och äter endast godis efter middagen.

Frågor och information

lagerledningen@gmail.com